Lip 292018

Dziś chcemy się z Wami podzielić pomysłem na grillową sałatkę, która doskonale pasuje do każdego pieczonego mięsa.

Czas przygotowania: 30 minut
Porcja na: 4 osoby

Składniki:

  • Duży kalafior
  • Średni por
  • 2-3 łyżki majonezu
  • Pieprz i sól

Wykonanie:

  • Kalafior dzielimy na mniejsze różyczki i gotujemy do miękkości około 15 minut
  • Białą cześć pora kroimy na niewielkie paseczki
  • Pora oraz majonez dodajemy do ugotowanego kalafiora
  • Całość przyprawiamy: solą, pieprzem i mieszamy
Smacznego!
#Żona




Rating: 4.8/5. From 5 votes.
Please wait...

2
Dodaj komentarz

avatar
1 Komentowane watki
1 Odpowiedzi na wątki
0 Obserwujący
 
Najbardziej oceniany komentarz
Najbardziej popularny komentarz
2 Autorzy komentarzy
#ŻonaBeata M. Popularni autorzy komentarzy
najnowszy najstarszy oceniany
Beata M.
Gość
Beata M.
Zrobiłam wg Twojego przepisu, tylko jeszcze dodałam rzodkiewkę 🙂 Sałatka super, pasuje do wszystkiego. Pozdrawiam 🙂